Covid19 a szakmai munka mellett a biztonságra is figyelünk!

Szerző: admin | 2020-09-09 01:27

Covid19 a szakmai munka mellett a biztonságra is figyelünk!

Az élet nem áll meg, néha maximum - jó eséllyel - átmenetileg átalakul! Ahogy a föld forog tovább, úgy biztos az is, hogy a kertünk otthonunk ékköve! Különösen megtanulhattuk ezt a járványok idején!  Ugyanakkor fontos számunkra a saját és megbízóink egészsége is így fontosnak tartjuk a nem pánikszerű, de felelőségtudatos működést. Köszönjük megbízóninknak, hogy partnereink ebben! 

Ahogy a föld forog tovább, úgy biztos az is, hogy a kertünk otthonunk ékköve! Különösen megtanulhattuk ezt a járványok idején! A kertész pedig az ékköve szakmai ékszerésze, amely nem csak megóvja, hanem szépíti is azt, hogy önnek ne legyen más dolga csak gyönyörködni kertjében, hogy élvezhesse azt! Tehát ,ahogy tavasszal, továbbra is dolgozunk. Ugyanakkor az ön egészsége és munkatársainké is fontos számunkra! ‼️ Kérjük legyen ebben partnerünk! Kerüljük a kézfogást, tartsuk egymástól a biztonságos távolságot és a helyszínen biztosítsa kollégánk gyakori kétmosási lehetőségét, azaz a folyó vizet.

Természetesen a fertőtlenítőszerekről, kézmosó szerekről, szükség esetén a maszkhasználatról mi gondoskodunk magunk. csak annyit kérünk egymás - és szeretteink - érdekében, hogy legyünk ezekben partnerek! Köszönjük!

Cégünk a mindenkor hatályos járványügyi indékezéseket betartva működik tehát: Szakember gárdával szeretne gondoskodni kertjéről? ⁉️Építkezett?⁉️ Gyönyörű fák veszik körül?⁉️ Pázsitot szeretne?⁉️ Rendelje meg most a őszi kerti munkákat, akár szeptemberre/októberre ütemezve!❗️ Ne feledje, a kertje otthona ékköve! Kertszépítők - összhangban a természettel!

????Tel: +36 70 567 3122
????e-mail: matay.kert@gmail.com
▶️www.kertszepitok.hu
▶️Facebook: https://bit.ly/3bodjEk

Kertépítés, kertgondozás, kerttervezés minden ami kert! Gondolkodjon időben és akár előre lekötött ütemezéssel rendelje meg most a szakmunkákat!❗️❗️❗️
- lemosó permetezés! (nagyon fontos!!)✔️
- fák és bokrok, sövények metszése✔️
- faápolás✔️
- kertépítés✔️
- kerttervezés✔️
- növényültetés✔️
- fűtelepítés✔️
- gyepszellőztetés✔️
- fűápolás✔️
- kertgondozás✔️
- öntözőrendszer tervezés, építés, karbantartás✔️
- gyeptelepítés✔️
- tető, terasz, téli kertek tervezése, kivitelezése stb.✔️
- magas ágyás építés✔️
- ipari területek zöld felület gondozása✔️
- kerttel kapcsolatos föld és burkolat munkák elvégzése kertkivitelezés részeként ✔️
....mert minden ami kert - Kertszépítők!

Kertgondozás Kertépítés, Kerttervezés- Budapesten, elsősorban a Budai részen és azzal szomszédos településeken: Tel: +36 70 567 3122
e-mail: matay.kert@gmail.com
www.kertszepitok.hu
Facebook: https://bit.ly/3bodjEk

Professzionális gépek, megbízható és szakember gárda, akik nem csak magas szinten értenek hozzá, de igény szerint angol nyelven is beszélnek az ügyfeleinkkel❗️❗️❗️❗️ Keresse a budai kertek mestereit elérhetőségeinken.

A kerti munkákról, trendekről, referenciáinkról rengeteg információt talál oldalunkon. Egy kis ízelítő:

Gyepszellőztetés: https://bit.ly/2HxZS74
Magaságyás trend: https://bit.ly/39wefoq
Fűszernövénykert újra divat: https://bit.ly/3256PpM
Öntözőrendszerek: https://bit.ly/3bPA6sZ
PERMETEZÉS, lemosó permetezés: https://bit.ly/2SIVBUZ
Fametszés, faápolás: https://bit.ly/3257cAG
Tetőkert, teraszkert, télikert: https://bit.ly/3bPM2eo

Kollégáink a hatályos rendeleteket betartva, védő és fertőtlenítő felszereléssel eszközökkel dolgoznak, mert számunkra az ők és megbízóink egészsége egyaránt fontos!

Tel: +36 70 567 3122
e-mail: matay.kert@gmail.com
www.kertszepitok.hu
Facebook: https://bit.ly/3bodjEk

#kertészet#kert,#kertgondozás,#permetezés;#Óbuda,#összhagbanatermészettel#kerttervezés#Hármashatárhegy,#IIkerulet,#Ürüm#Rózsadomb;#Pomazd,#Budakeszi;#Buda;#Budapest;#kertész;