2024 KertTrend a Kertfuturizmus

Szerző: admin | 2023-12-30 10:44

2024 KertTrend a Kertfuturizmus
????????Kertfuturizmus . ????‍????????????‍???? 2024-ben a nemzetközi kertépítészeti trendben javában tetőfokára fut a „kertfuturizmus". 
????????‍????????????‍????Segítünk neked elég természetközelien avantgárd lenni, akár 3D kerttervezéssel, komplett kertépítéssel, vagy kisebb - nagyobb trendi átépítéssel is.????????Keress bennünket bátran! ????Telefon: +36 70 567 3122; ????e-mail: matay.kert@gmail.com; ????web: www.kertszepitok.hu ????Célunk, hogy közösen egy olyan kertet hozzunk létre, amely az elképzeléseddel és a professzionális kertkultúrával harmonizál. ????
????Egész évben otthon vagyunk a kertben! ????‍????????????‍????Szolgáltatásaink: 3D Kerttervezés, tereprendezés, földmunkák, gyepszőnyeg és füvesítés, növényültetés, járdák és teraszok kialakítása, automata öntözőrendszerek, kertvilágítás, sziklakert és támfal építés, kültéri konyhák, pergolák, autóbeállók építése. ????‍????????????‍????Kertgondozás, karbantartás, kertrendezés! KÉRJ INGYENES ÁRAJÁNLATOT MOST!
????Telefon: +36 70 567 3122
????e-mail: matay.kert@gmail.com
 
 
????Tehát célunk, hogy közösen egy olyan kertet hozzunk létre, amely az elképzeléseddel és a professzionális kertkultúrával harmonizál. ????Szeretnénk, hogy általunk épített kerted egy esztétikus és egészséges környezetet teremtsen Neked és családodnak! ????Magas szintű szakértelemmel a terület egyedi tulajdonságait figyelembe véve segítünk megtalálni a legjobb megoldásokat!
 
????‍????????????‍????Minőségi munkavégzés, korszerű technológiával, kedvező árakon, garanciával, rövid határidővel.
????Telefon: +36 70 567 3122
????e-mail: matay.kert@gmail.com
Szolgáltatási területünk: II.-III.-XII kerület és azzal szomszédos területek, bővebben BUDAPEST és PEST MEGYE